Latest topics
» Къде се намираме?
Съб 29 Апр 2017, 16:04 by .shaw

» on dæmons.
Съб 29 Апр 2017, 15:51 by .shaw

» about the groups.
Сря 26 Апр 2017, 16:35 by .shaw

» about the plot.
Сря 26 Апр 2017, 12:29 by .shaw


about the groups.

Go down

about the groups.

Писане by .shaw on Сря 26 Апр 2017, 16:35


“ Pandorium's citizens ”
Магистериумът
Или всички велики умове събрани на едно място, така да се каже. Институцията представлява нещо като елитен клуб за всички учени – независимо в каква сфера се развиват. Тънката подробност е, че те те намират – не ти тях. Членството в тази затворена общност става най-вече чрез къртовски труд или нездравословно количество амбиция. Случва се, разбира се, понякога някой да си спечели място чрез някоя друга услуга, познат, сещате се – намират се хора с връзки в правилните среди.
Най-вече дейността им е съсредоточена в изследването на мистериите из Пандориум и това какво може да ни предложи планетата като ресурси.
Болвенгър
Уж тайно подразделение на предишната група – част от магистратите, които са твърдо убедени в покварата, която представляват деймоните и са нагърбили делото да ни освободят от тези твари. Макар в началото всичко да е тръгнало от съмнения за най-обикновен грип, понастоящем целите им са с доста по-кошмарен отенък. Създали са си експериментален център, в който ежедневно правят опити върху хора и техните деймони – общо взето едничкото място, на което не искаш да попадаш.
fsociety
Още едно подразделение, така да се каже. Техничарчета, чиито мозъчета са също така големи и... гънчести. Все пак, намираме се в разцвета на модерната технология и всичко продължава да се развива главоломно. Така наречените хакери имат по-скоро за цел да използват тези ресурси с идеята да сринат Болвенгър и да сложат край на жестоките експерименти веднъж завинаги. Действат зад кулисите и на този етап, изглежда, усилията им май се увенчават с успех.
Марионетките
Чисто и просто нарицателно за всички онези, които са били или продължават да бъдат в Болвенгър. Малко данни има за тези лица – често те не оцеляват, за да разкажат какво им се е случило в центъра, но се носят слухове. Как хората се надяват по-скоро да дойде края, отколкото да бъдат отделени от своя деймон, тъй като това е още по-мъчителна съдба, която неминуемо води до промяна в поведението (най-малко).
Колонията
Онази група от хора, които привидно не приспадат към никоя графа – нито са в Магистериума, нито са били жертва на лудите учени там. Обикновените жители на Пандориум, с обикновените им професии и обикновените им мечти. Обществото е малко хаотично, но наскоро се сдоби със свой лидер, а и има индивиди, които да строяват останалите в стремеж да се избягва анархията.


avatar
.shaw
experimenter ≽
experimenter ≽

Posts : 107

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите